Олів’є Бурдо

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Олів'є Бурдо (фр. Olivier Bourdeaut; 3 липня 1980, Нант, Атлантична Луара, Франція) — сучасний французький письменник. Лауреат кількох престижних літературних премій за дебютний роман «Чекаючи на Боджанґлза», зокрема France Télévisions, Ґран-прі RTL-Lire.
Народився в Нанті, Франція, у родині нотаріуса та домогосподарки. Після коледжу працював агентом з продажу нерухомості в Нанті. Після того, як через економічну кризу втратив роботу, вирішив зосередитися на літературній творчості. Протягом двох років писав свій перший роман, але так і не зміг знайти видавця. Живучи разом з батьками в Іспанії, всього лише за сім тижнів написав невелику книжку «Чекаючи на Боджанґлза» (fr: En attendant Bojangles).
2016 року її вихід спричинив справжній фурор у літературних колах. Роман письменника-дебютанта став надзвичайно успішним, отримав чимало нагород та був перекладений більш як 15 мовами. У світі продано понад 225 тис. примірників цієї книжки.

Джерело: wikipedia

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 1. ( 1 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 1 (0.80 Мб)
Всего книг: 1. Объём всех книг: 1 Мб (838,972 байт)

Автор

Современная проза  

- Чекаючи на Боджанґлза (пер. Ірина Славінська) [на украинском (uk)] 819 Кб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.