Валентин Євгенович Авраменко

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Валентин Євгенович Авраменко (6 липня 1973, Херсон) — український письменник-фантаст.
Народився в Херсоні 6 липня 1973 року. З 1990 року навчався у Миколаївському кораблебудівному інституті, а 1995 закінчив Херсонський державний університет за спеціальністю «історія». У 90-х роках брав участь в археологічних експедиціях на розкопках давньогрецького поліса Ольвія та на Мангупі, центрі середньовічної держави Феодоро. Відстоює припущення про те, що візантійська фортеця Дорос, побудована на початку VI-го століття в середній гряді Криму, знаходилась на місці Ескі-Кермен, а не Мангупа* (Запрещенная в РФ организация).
У лютому — серпні 1998 спільно з братом Олегом пише роман «Сутінки Великих», який був перекладений російською під назвою «Напередодні Армагедону», пізніше став складовою частиною роману «Всі Грані світу», який виходить в 2000 році в видавничому домі «Армада» (згодом перевидається в 2004 році). Пише в співавторстві з братом Олегом Авраменко, але майже ніколи не уточнюється внесок у роботу тандему в конкретній книзі. Хронологічно перший роман «Принц Галлії» вони написали ще на початку 90-х, але виданий лиш в 2005 році. Якщо вдатися до термінології А.Лосєва, який назвав його брата «Херсонським відлюдником», може сміливо вважатися його тінню. Останній раз з'являвся на Євроконі в 2006-му році, з того часу повністю уникає публічності. Виходячи з чималої кількості технічних подробиць, вважається, що під час роботи над творами приділяється багато уваги вузькогалузевим питанням з астрономії, фізики тощо.

Джерело: Вікіпедія

Бібліографія (у співавторстві з братом Олегом)
2000 — Все Грани мира (російською мовою)
2003 — Сутінки Великих
2004 — Жменя Вічності
2005 — Принц Галлії
2007 — Зруйновані зорі

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 5. ( 5 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 5 (7.69 Мб)
Всего книг: 5. Объём всех книг: 8 Мб (8,059,630 байт)

Автор


Грані
Фэнтези: прочее  
- Всі Грані Світу [на украинском (uk)] (а.с. Грані -1) 1.27 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)

Зорі в твоїх долонях

Научная Фантастика  

- Зорі в твоїх долонях [на украинском (uk)] 1.82 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
- Напередодні Армагедону [на украинском (uk)] 753 Кб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)

Альтернативная история  

- Принц Ґаллії [на украинском (uk)] 2.72 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)

Научная Фантастика  
- Зруйновані зорі [на украинском (uk)] (а.с. Зорі в твоїх долонях -2) (и.с. main stream) 1.15 Мб скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.