Шляхи титанiв [Олесь Павлович Бердник] (fb2)


Олесь Павлович Бердник  

Научная Фантастика  

Шляхи титанiв [на украинском (uk)] 2.19 Мб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 1959 г. (post) (иллюстрации)

Шляхи титанiв (fb2)Добавлена: 26.02.2014 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2014-02-22
Кодировка файла: Windows-1251
Издательство: «Радянський письменник»
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Далеке майбутнє. Космічна Рада вчених — керівний центр чотирьох планетних систем — обговорює проект технічної революції — передачі наукового мислення квантовим машинам. Більшість вчених виступає проти реакційного проекту. Суперечка припиняється в зв’язку з прильотом космічної ракети невідомого походження.
З’ясовується, що це корабель, який десять тисяч років тому покинув Землю. Жодної живої душі нема в каютах. Тільки біля командирського пульта — труп космонавта.
Завдяки магнітним записам, що збереглися на кораблі, вдається дізнатися про таємницю наукової експедиції в іншу галактику, де космонавти зазнали неймовірних пригод.
Прочитавши роман Олеся Бердника «Шляхи титанів», читач до кінця дізнається, що сталося з вченими-сміливцями, людьми XXI сторіччя, які побували в антисвіті, в царстві машин, і, нарешті, повертаються на землю далекого майбутнього, де люди вже досягли безсмертя…


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)




  [Оглавление]