Справа прокурора Малахова [Вадим Миколайович Собко] (fb2)


Вадим Миколайович Собко  

Советская проза  

Справа прокурора Малахова [на украинском (uk)] 1.54 Мб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 1959 г. (post) (иллюстрации)

Справа прокурора Малахова (fb2)Добавлена: 27.04.2017 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2017-04-24
Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Радянський письменник
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Цікавий і напружений сюжет нової повісті Вадима Собка вихоплено з самого життя Зображені автором події відбуваються у великому індустріальному місті, де живуть і працюють інженери Боровик та Ігнатьєв, директор хімічного заводу Басова, прокурор Малахов і його дружина журналістка Ганна, її дочка — поривна і щира Люба та інші герої повісті, доля яких складається по-різному На шляху відданих людей що сміливо прагнуть нового, стоять такі дрібні самозакохані егоїсти, як винахідник Ігнатьєв, або бездушні формалісти, як прокурор Малахов, що любить виголошувати високі слова про інтереси держави, а насправді діє наперекір цим інтересам.
Гострі громадські конфлікти в повісті нерозривно поєднуються зі складними особистими колізіями. Прокурор Малахов твердить, що він завжди правий. Але читач з глибоким розумінням сприймає слова Ганни, що від цієї «правоти» стає важко дихати.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)




  [Оглавление]