Кодове ім'я: Вервольф [Ник Картер] (fb2) читать постранично, страница - 3


 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

проходить.



Тільки зараз я зрозумів, що мені не щастить. Бик був певен. Коли я спробував підвестися, він затиснув мене між рогами. Я перекинувся через його спину і знову підвівся - як п'яний. Бик оцінив мене і приготувався до останньої атаки.



'Джек!'



Я бачив, як поспішав білий арабський жеребець Марії. Цей відволікаючий маневр змусив бика завагатися. Потім він напав.



Моя рука стиснула стегно Мері; Я підтягнувся і ліг позаду неї, плашмя над торсом жеребця. Роги бика зачепили мої чоботи, перш ніж я зміг піднятися далі і ухилитися від його атаки. Білий бік коня, звернений до мене, був пофарбований у червоний колір.



Як тільки ми опинилися в безпеці, Марія зіскочила з коня. 'Хайме! Нова тканина та шабля». Один із чоловіків приніс запитане. Бик стояв самотньо посеред поля, який переміг.



Мері підійшла до нього. У неї був досвід роботи як матадора, але після кількох поворотів я зрозумів, що вона не в змозі влаштувати мені демонстрацію. Вона вб'є його.



Бик утомився. Його роги були спрямовані вниз, і його атаки втрачали все більше сили. Марія витягла шаблю з ручки. Лезо було близько трьох футів завдовжки і закруглене на кінці. Вона струсила волосся з очей і спрямувала шаблю вище за роги.



«Торо, йди сюди». То був наказ.



Прийшов бик. Його роги слухняно йшли за тканиною, поки вона опускала її на землю. Її права рука, що тримає шаблю, ковзнула по голові втомленого бика.



Шабля швидко знайшла рану, нанесену пікадором.










Розділ 2









"У тебе немає досвіду", - сказав мені один з матадорів під час ланчу в будинку Марії де Ронди. «Немає досвіду, але достатньо сміливості та розуму. Ви могли б навчитись кориді».



«Не так добре, як Мері. Ви забуваєте, що вона вбила його.



Марія увійшла до великої вітальні. Вона змінила одяг для верхової їзди на прості білі штани та светр і тепер виглядала вбивчо, як цнотлива діва.



"Але Марія боролася з биками, коли ледве могла ходити", - пояснив матадор.



На десерт слуга приніс свіжі валенсійські апельсини, і поки що наливали бренді, я запитав Марію, чому вона вбила бика. «Бо я була трохи зла на нього».



"Хіба це не дорогий жарт?"



«Дорогий Джеку, у мене їхня тисяча».



«І це були не найкращі її тварини», - додав один із покупців.



«Найкращі у племінних книгах відзначені особливим чином», - пояснила Марія.



"І за спеціальною ціною", - пробурчав покупець.



Іспанський обід дуже великий. За ним завжди слідує сієста: цивілізований звичай, який, на жаль, ще не проникнув у Нью-Йорк. Усі пішли у свої спальні. У моєму випадку це була кімната розміром із їдальню; на стіні висіли гобелени та схрещені мечі. але найбільш вражаючим було величезне ліжко з балдахіном.



Я роздягнувся, закурив цигарку і почав чекати, що буде далі.



За десять хвилин увійшла Марія.



Ти божевільний, ось і все, що вона сказала.



На ній все ще були штани та светр, але коли вона зняла верхній одяг, я побачив, що під ним нічого немає. Її груди були неймовірно твердими, соски яскраво-фіолетовими та твердими. Вона зняла штани. Світло, що проникало крізь бордову фіранку, заливало її стегна оливковим сяйвом і розчинялося в чорному трикутнику.



Будь-хто, хто бореться з биком, має бути божевільним, особливо якщо це жінка.



"Так."



Вона прослизнула в ліжко з балдахіном разом зі мною. Раптом я відчув її руку між моїми ногами. Ми поцілувалися, і її стегно піднялося вгору.



Я прошепотів їй на вухо. - Ви просите про це. Вітання?



Її пальці пробіглися моїм волоссям, коли я увійшов до неї - так само плавно, як шабля увійшла в бика. Марія притулилася до мене, ніби вона збиралася померти, але я відчував, що вона тільки зараз жила. У ній не було нічого більш аристократичного. Тепер вона була примітивно жіночною, пристрасною та інтимною. Її губи шукали мою мову, а її стегна тримали мене оксамитовою хваткою. Балдахін ліжка з балдахіном піднімався і опускався. спочатку повільно, потім дедалі більше затято. Ненавиджу половину роботи.



Її чорне волосся покривало шовкову подушку, а очі були вологими від бажання. Ліжко затремтіло, коли ми вибухнули разом.



Деякі чоловіки після оргазму почуваються пригніченими. Я ніколи. Скотч, ЛСД, марихуана та будь-яка медаль, яку вони мені колись дадуть, ніщо з цього не могло зрівнятися з цим чудовим поколюванням після гри. Я поклав голову Марії собі на плече, коли її пальці торкнулися моїх грудей.



«У тебе надто багато шрамів для бізнесмена. Джеку, - замріяно сказала вона.



«А у вас дуже багато сексу для графині. Ми навіть схожі.



Вона притулилася губами до моїх грудей, і ми заснули.



Через півгодини нас розбудив стукіт у двері. Це був один із слуг. "Вас викликають до телефону, сеньйор Фінлі".



Марія натягла на себе простирадла, коли я одягнув одяг і вийшов із кімнати. Мій гнів зростав з кожним кроком. Тільки одна людина могла знати, де я.